Jolie Femme Nails

 

 

TERMENII SI CONDITIILE GENERALE DE VANZARE (TCGV) JOLIE FEMME

 

 

      1. OBIECTUL TCGV SI DEFINIREA PRINCIPALELOR NOTIUNI UTILIZATE

Termenii si conditiile generale de vanzare (TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre S.C. Jolie Femme Salon S.R.L, prin intermediul magazinului virtual www.joliefemme.ro catre CUMPARATOR. Vizitarea acestui site si cumpararea bunurilor comercializate in cadrul acestuia implica acceptarea acestor termeni si conditii.
In acest TCGV, principalii termeni au urmatoarea semnificatie:

  • "CUMPARATOR": persoana fizica, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o COMANDA. 
    "VANZATOR": societate comerciala SC JOLIE FEMME SALON SRL avand sediul social in CONSTANTA, Str..................., Nr............, CUI........................ 
  • "BUNURI": produsele comercializate in cadrul magazinului virtual www.joliefemme.ro care urmeaza a fi furnizate de catre VANZATOR, CUMPARATORULUI.
  • "COMANDA": un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre VANZATOR si CUMPARATOR prin care VANZATORUL este de acord sa livreze BUNURILE, iar CUMPARATORUL este de acord sa primeasca aceste BUNURI si sa faca plata acestora.
  • "CONTRACT": o COMANDA confirmata de catre VANZATOR.

S.C. Jolie Femme Salon S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari acestor prevederi fara o alta notificare.

2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

      2.1. Intregul continut al magazinului virtual www.joliefemme.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. JOLIE FEMME SALON S.R.L. si a furnizorilor sai, fiind aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul VANZATORULUI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
      2.2. VANZATORUL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. JOLIE FEMME SALON S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

3. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

      3.1. VANZATORUL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor furnizate de CUMPARATOR si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestuia catre terti fara acordul prealabil scris al CUMPARATORULUI, cu exceptia unei terte parti subcontractata pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, caz in care nu este necesar acordul CUMPARATORULUI.
      3.2. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de livrare/facturare si adresa de e-mail. Aceste date pot fi utilizate de catre VANZATOR numai pentru executarea contractului (confirmare comanda, facturare, livrare).
       3.3. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de CUMPARATOR cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al VANZATORULUI.
      3.4. VANZATORUL isi rezerva dreptul de a trimite materiale promotionale utilizatorilor care comanda de pe www.joliefemme.ro sau care s-au inscris la sectiunea newsletter de pe site. Daca din diverse motive doriti sa nu mai primiti anumite informatii sau sa fiti stersi din baza noastra de date, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa ....................

4. LIMITARE RESPONSABILITATE

      4.1. VANZATORUL nu garanteaza in niciun fel continutul si functionarea magazinului virtual. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a S.C. Jolie Femme Salon S.R.L. si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, S.C. Jolie Femme Salon S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. Descrierile si imaginile prezentate in cadrul magazinului virtual sunt cu titlu informativ, iar VANZATORUL nu garanteaza eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferita de realitatea fizica a produselor (nuante de culoare, texturi material, accesorii etc.). Totusi, VANZATORUL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsele sa fie utilizate in parametrii pentru care au fost achizitionate.  
      4.2. VANZATORUL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
      4.3. Acest magazin virtual este intretinut si administrat de S.C. Jolie Femme Salon S.R.L. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.
      4.4. VANZATORUL nu este responsabil de nelivrarea la timp a produselor atata timp cat intarzierea este datorata exclusiv firmei de curierat.
      4.5. VANZATORUL se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care VANZATORUL colaboreaza sau catre reprezentantul CUMPARATORULUI. VANZATORUL va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
      4.6. In cazul livrarii necorespunzatoare a produselor, VANZATORUL se face responsabil de CUMPARATOR doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuata.
      4.7. VANZATORUL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

5. COMANDA

      5.1. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.joliefemme.ro, CUMPARATORUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care  VANZATORUL isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice 
2) Specificatiile CUMPARATORULUI (acolo unde este cazul)
3) Prezentul TCGV
      5.2. Daca VANZATORUL confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre VANZATOR se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea VANZATORULUI catre CUMPARATOR, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. VANZATORUL nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.
      5.3. In situatia ivirii unei erori in redactarea pretului sau a unei alte informatii legate de un produs CUMPARATORUL care  a comandat respectivul produs va fi  notificat referitor la eroare, iar in cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse, comanda va fi anulata.
      5.4. CUMPARATORUL poate sa anuleze o Comanda prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar, comanda va face obiectul returnarii bunurilor.

6. PRETUL SI LIVRAREA

      6.1. Toate preturile afisate in cadrul magazinului virtual sunt exprimate in lei si contin TVA. Comanda minima din cadrul acestui magazin virtual este de 100 lei.
      6.2. Livrarea produselor din cadrul magazinului virtual se face pe intreg teritoriul tarii utilizand serviciul de curierat rapid Fan Courier. Pretul transportului este suportat de catre CUMPARATOR si este calculat in functie de dimensiunea si greutatea coletului. In cazul unor comenzi mai mari de 500 lei TRANSPORTUL ESTE GRATUIT. 
      6.3. VANZATORUL se obliga sa expedieze Bunurile in sistem door-to-door catre CUMPARATOR si asigura un termen de 24 ore sau, in mod exceptional, 48 ore de la trecerea Comenzii in status Livrare, status care se poate consulat in contul personal creat de CUMPARATOR in cadrul magazinului virtual. In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc), VANZATORUL va informa CUMPARATORUL despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare.
      6.4. Pretul final platit de CUMPARATOR este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. VANZATORUL nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa ne anuntati la adresa de e-mail ......................

7. ACCEPTAREA PRODUSELOR SI EFECTUAREA PLATII

      7.1. Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in comanda. In cazul in care CUMPARATORUL descopera ca produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci VANZATORUL va aduce la conformitate produsele in termen maxim egal cu termenul de executie al Comenzii, fara a imputa CUMPARATORULUI eventuale costuri legate de aceste operatiuni.
      7.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. VANZATORUL va emite catre CUMPARATOR o factura pentru bunurile livrate, obligatia CUMPARATORULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
      7.3. Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea CUMPARATORULUI in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier). Curierul nu este autorizat de catre VANZATOR sa permita CUMPARATORULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. VANZATORUL nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista in document incheiat de catre CUMPARATOR si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

8. RETURUL PRODUSELOR SI GARANTII

      8.1. VANZATORUL va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera CUMPARATORULUI (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de CUMPARATOR si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor. Exceptie sunt produsele consumabile si celelalte tipuri de produse exceptate prin lege.
      8.2. Returul produselor se accepta sub urmatoarele conditii:

  • Returnarea trebuie sa se faca in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului.
  • Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa nu prezinte semne de uzura si sa aiba toate etichetele atasate.
  • Produsele trebuie sa fie insotite de documentele originale.
  • Costurile de retur vor fi suportate de CUMPARATOR. Aceleasi conditii se aplica si in cazul in care, din alte varii motive pe care CUMPARATORUL nu este obligat sa le numeasca, doreste sa renunte la comanda.

      8.3. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, VANZATORUL isi rezerva dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui, VANZATORUL isi rezerva dreptul de a refuza produsul.
      8.4. Orice marfuri livrate in exces fata de cantitatea prevazuta in Comanda pot fi refuzate de catre CUMPARATOR in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.
      8.5. Toate produsele comercializate in cadrul magazinului virtual au garantia oferita de producatorul respectivului produs, conform detaliilor din cadrul Certificatului de Garantie. Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire si nu se acorda in cazul uzurii normale a produselor. Pentru a putea beneficia de garantia unui produs, CUMPARATORUL va trebui sa returneze toate actele care au insotit respectivul produs impreuna cu toate acesoriile sale. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.

9. FORTA MAJORA

      9.1. Nici una dintre parţile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator - total sau partial - a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege. 
      9.2. Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parţi, in termen de 3 zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui. 
      9.3. Daca in termen de 30 zile de la producere, evenimentul respectiv nu înceteaza, parţile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a prezentului contract fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune interese.

10. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului.

11. PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, anumite prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

© Copyright 2014 JOLIE FEMME